logo

Meny

Søk

 

 • Vinnere - Årets Boligprosjekter 2018

  Årets boligprosjekter 2018

  Heimdal Bolig, Norgeshus og Tinde Hytter er kåret til vinnere av prisene for "Årets leilighetsprosjekt", "Årets småhusprosjekt" og "Årets hytteprosjekt"


  Les mer
 • .

  Hamret løs på regulering av bo-områder

  Er målet med en planprosess å nå det øverste nivået av byråkratisk kompleksitet? Skal regulering av boligområder være forbeholdt de største aktørene? Hvor mange ganger skal det samme temaet beskrives? Når skal hovedfokus rettes mot bokvalitet og gode løsninger? Disse spørsmålene reiste Rita Einevoll, avd. leder plan og arkitektur Nordbohus, på Boligkonferansen2018.

   Les mer

 • Pål Molander

  Kake på jobben er intet arbeidsmiljøtiltak

  Forebyggende arbeidsmiljøarbeid bør få langt større oppmerksomhet. De som jobber godt med slikt, betales med økt produksjon og en avkastning på hundrevis av prosent. Kake på jobben er godt, men er ikke et arbeidsmiljøtiltak, sa Pål Molander, direktør ved Statens arbeidsmiljøinstitutt, på Boligkonferansen2018.

   Les mer

 • Øyvind Skarholt

  Inviterte boligprodusentene til samarbeid

  Byggevareprodusentenes forening ønsker samarbeid med boligprodusentene på logistikk, vareinfo og produktutvikling. Dette fastslo Øyvind Skarholt, adm. dir i Byggevareprodusentenes forening. Han la til at også industrielt samarbeid om digitalisering var av interesse.

   Les mer

 • .

  OBOS skal bli best i Norden på digital boligreise

  Nordmenn bytter bolig oftere og oftere, og OBOS vil forenkle prosessen for dem. OBOS skal bli best i Norden på den digitale boligreisen. Dette var to av poengene som konsernsjef Daniel Kjølberg Siraj i OBOS trakk fram i sitt foredrag på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Monica Mæland

  Regjeringen satser på forutsigbarhet og forenkling

  Behovet fremover er bl.a. mer forutsigbarhet, ifølge kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland på Boligkonferansen 2018 i dag. Uforutsigbarhet gir unødvendige kostnader, konstaterte hun.

   Les mer

Viser fra 25 til 30 av totalt 349 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no