logo

Meny

Søk

 

 • Velkommen til Boligkonferansen 2018

  .

  Her finner du programmet  for både Boligkonferansen 24. april samt generalforsamling og fagdag 25. april. Det er registrering og kaffe fra kl. 09.00. Konferansen starter kl. 10.00.


  Les mer
 • Nominerte til Årets boligprosjekt 2018

  Dette er de nominerte til årets boligprosjekter 2018

  Under Boligkonferansen 24. april deles det ut priser for Årets småhusprosjekt, Årets leilighetsprosjekt og Årets hytteprosjekt. Følgende prosjekter er nominert til prisene (tre nominerte prosjekter for hver kategori)

   Les mer

 • Skjeggkre (foto: Mycoteam)

  Skjeggkre - reklamasjonshåndtering

  Skjeggkre er et nytt skadedyr i Norge. Vi mangler kunnskap om skjeggkresmitte i boliger. Basert på tilgjengelig kunnskap, virker det minst like sannsynlig at forbrukeren selv har brakt skjeggkre inn i boligen, som at entreprenøren har gjort det.

   Les mer

 • .

  Boligsalget flater ut i februar

  - Salget av nye boliger i februar var på samme nivå som februar i fjor, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Vi ser nå en utflatning etter at boligsalget har sunket i 10 måneder på rad, fortsetter han.

   Les mer

 • Foto: Statnett

  Boligprodusentene støtter ikke NVEs forslag om nye effekttariffer

  NVE har hatt på høring et forskriftsforslag om nye effekttariffer, hvor alle strømkunder, inklusive husholdningskunder, skal abonnere på en gitt effekt, og måtte betale overpris ved overskridelse av denne effektgrensen. Boligprodusentene støtter ikke NVEs forslag og mener at det er mangelfullt utredet.

   Les mer

 • Kravspesifikasjon kommunale boliger

  Høring - kravspesifikasjon kommunale boliger

  Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) har sendt på høring et utkast til kravspesifikasjon for kommunale boliger.  Arbeidet er gjort sammen med Boligprodusentene Forening, Difi, Nelfo og kommunene Fredrikstad, Flesberg og Vågå. Høringsfristen er 28. februar

   Les mer

Viser fra 25 til 30 av totalt 339 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no