logo

Meny

Søk

 

 • Boliglånsforskriften til vurdering, men …

  Siv Jensen

  Det er ikke boliglånsforskriften som har ansvaret for alt som er feil på boligområdet. Riktig regulering er fornuftig. Jeg vil gå grundig gjennom innspillene og analysene som er kommet i forbindelse med arbeidet med forskriften. Vi har sett en liten nedgang i gjeldsbyrden i befolkningen, og det er bra, konstatere finansminsiter Siv Jensen på Boligkonferansen 2018.


  Les mer
 • Per Jæger

  Grådige kommuner bidrar til å øke boligprisene

  Grådige kommuner øker boligprisene, her har vi en skjult skatt på fremtidige boligkjøpere, poengterte adm. dir. i Boligprodusentenes forening, Per Jæger, på Boligkonferansen 2018. Boligkjøpere betaler for en lag rekke forhold knyttet til behandling av planer mm. Jæger håpet for øvrig at boliglånsforskriften ble fjernet.

   Les mer

 • .

  Salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal

  - Både salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Salget ligger 17 % under fjoråret, mens igangsettingen er 26 % lavere enn 1. kvartal i fjor.

   Les mer

 • .

  Velkommen til Boligkonferansen 2018

  Her finner du programmet  for både Boligkonferansen 24. april samt generalforsamling og fagdag 25. april. Det er registrering og kaffe fra kl. 09.00. Konferansen starter kl. 10.00.

   Les mer

 • Nominerte til Årets boligprosjekt 2018

  Dette er de nominerte til årets boligprosjekter 2018

  Under Boligkonferansen 24. april deles det ut priser for Årets småhusprosjekt, Årets leilighetsprosjekt og Årets hytteprosjekt. Følgende prosjekter er nominert til prisene (tre nominerte prosjekter for hver kategori)

   Les mer

 • Skjeggkre (foto: Mycoteam)

  Skjeggkre - reklamasjonshåndtering

  Skjeggkre er et nytt skadedyr i Norge. Vi mangler kunnskap om skjeggkresmitte i boliger. Basert på tilgjengelig kunnskap, virker det minst like sannsynlig at forbrukeren selv har brakt skjeggkre inn i boligen, som at entreprenøren har gjort det.

   Les mer

Viser fra 25 til 30 av totalt 342 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no