logo

Meny

Søk

 

 • Legger til grunn fortsatt boliglånsforskrift

  Fjære

  Boliglånsforskriften blir neppe fjernet med det første, mente Jeanette Strøm Fjære, DnB Market på Boligkonferansen 2018.


  Les mer
 • Becke

  Mindre og fallende interesse for Husbanken

  Andelen boliger finansiert av Husbanken har falt radikalt de siste årene. - Ingen tvil om at det er mindre interesse for Husbankens tilbud nå, konstaterte Thomas Becke, fagdirektør analyse og utvikling i Husbanken på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Siv Jensen

  Boliglånsforskriften til vurdering, men …

  Det er ikke boliglånsforskriften som har ansvaret for alt som er feil på boligområdet. Riktig regulering er fornuftig. Jeg vil gå grundig gjennom innspillene og analysene som er kommet i forbindelse med arbeidet med forskriften. Vi har sett en liten nedgang i gjeldsbyrden i befolkningen, og det er bra, konstatere finansminsiter Siv Jensen på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Per Jæger

  Grådige kommuner bidrar til å øke boligprisene

  Grådige kommuner øker boligprisene, her har vi en skjult skatt på fremtidige boligkjøpere, poengterte adm. dir. i Boligprodusentenes forening, Per Jæger, på Boligkonferansen 2018. Boligkjøpere betaler for en lag rekke forhold knyttet til behandling av planer mm. Jæger håpet for øvrig at boliglånsforskriften ble fjernet.

   Les mer

 • .

  Salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal

  - Både salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Salget ligger 17 % under fjoråret, mens igangsettingen er 26 % lavere enn 1. kvartal i fjor.

   Les mer

 • .

  Velkommen til Boligkonferansen 2018

  Her finner du programmet  for både Boligkonferansen 24. april samt generalforsamling og fagdag 25. april. Det er registrering og kaffe fra kl. 09.00. Konferansen starter kl. 10.00.

   Les mer

Viser fra 31 til 36 av totalt 349 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no