logo

Meny

Søk

 

 • TEK17 - endring av preaksepterte ytelser for våtrom

  Boligprodusentene har fått gjennomslag for endring av preakseptert ytelse i veiledningen til § 13-15. DiBK har nå senket minimumskravet for membranoppkant ved dørterskel fra 25 mm til 15 mm når fallet på golvet utenfor dusjsonen er mindre enn 1:100.


  Les mer
 • Endret HMS-kort fra 2018

   HMS-kortet får nye farger og ny lay out fra og med 2018.

   Les mer

 • .

  Hilsen fra styreleder - Det lønner seg å være medlem!

  2017 går mot slutten og vi ser tilbake på et innholdsrikt og spennende år.  Boligprodusentene har jobbet målrettet for å fremme medlemmenes interesser, bistå i enkeltsaker, drive opplæring og styrke samholdet i bransjen. Arbeidet har gitt resultater som vi er stolte av og som hele vår bransje vil nyte godt av.

   Les mer

 • .

  Endring i energireglene for laftehytter

  Fra nyttår endres kravene for laftede bygninger slik at omfordeling i disse bygningene kan utføres etter tilsvarende metode som for boligbygninger. Endringen åpner opp for større fleksibilitet med mulighet for individuell tilpasning for laftede bygninger.

   Les mer

 • personopplysninger

  Elektronisk oversiktsliste og behandling av personopplysninger

  Nå er det avklart at system og rutiner må tilpasses krav i regelverk for behandling av personopplysninger. Byggherren, eller den som fører oversiktslisten for byggherren, samt arbeidsgiver må innarbeide nye rutiner. Rutiner og hjelpemidler for å håndtere dette er publisert i Boligprodusentenes Styringssystem som du får i Bygg og Bolig eller på Holte-plattformen.

   Les mer

 • .

  Nedgang 8 måneder på rad i salget av nye boliger

  Salget av nye boliger i november ligger 36 % under salget i samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Salget av leiligheter faller mest med 47%, mens salget av eneboliger og småhus ligger hhv 24% og 20% lavere enn november 2016.

   Les mer

Viser fra 37 til 42 av totalt 339 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no