logo

Meny

Søk

 

 • Forslag om endring av av garantireglene i bustadoppføringslova

  Lovutvalget, der Per Jæger har vært medlem, vil gjøre flere endringer i bustadoppføringslova for å gjøre det enklere, raskere og billigere å bygge boliger.


  Les mer
 • .

  Regjeringen legger tilrette for raskere og billigere boligbygging

  Regjeringens forslag legger opp til enklere og raskere planprosesser, økt forutsigbarhet og færre omkamper i byggesaker. - Dette er gode nyheter for både boligkjøpere og boligprodusenter, sier Per Jæger. Nå gjelder det å få implementert forslagene i kommunene.

   Les mer

 • .

  Krav til elektronisk føring av mannskapslister

  Fra 1. juli 2016 gjelder krav om elektronisk føring av oversiktslister. Dette innebærer at rutinen for føring av oversiktslister, i de tilfeller hvor byggherreforskriften gjelder, må legges noe om. Endringen innføres ved endringer i § 15 i byggherreforskriften.

   Les mer

 • .

  Pressemelding: Boligsalget når nye høyder

  - Boligsalget når nye høyder, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. De siste 12 månedene er det solgt over 31 000 nye boliger. Salget hittil i år ligger 4 % over samme periode i fjor.

   Les mer

 • Oslo kommune. Kompaktboliger. Policy for kvalitet i små boilger

  Ikke særkrav til små boliger

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har vurdert Oslo kommunes policy for kvalitet i små boliger, og fastslår at kommunen ikke kan stille særskilte kvalitetskrav til små boliger

   Les mer

 • .

  Pressemelding: Boligsalget på stabilt høyt nivå

  - April ble en god måned sammenlignet med fjoråret både når det gjelder salg og igangsetting av nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Noe av dette skyldes dog at vi i år hadde påsken i mars, mens den i fjor var i april, poengterer han.

   Les mer

Viser fra 55 til 60 av totalt 282 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no