logo

Meny

Søk

 

 • Her er de nominerte til årets bolig- og hytteprosjekt

  Nominerte prosjekter

  Dette er de nominerte til prisene som årets bolig- og hytteprosjekt. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 2. mai 2017


  Les mer
 • .

  Snart balanse i boligmarkedet i Norge

  - De siste 12 månedene er det igangsatt i overkant av 33 000 nye boliger. Ser vi på Norge under ett, nærmer vi oss nå en balanse mellom tilbud og etterspørsel etter nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • Fjorårets vinner (2016): Jadarhus AS,

  Siste mulighet til å sende inn kandidater til årets årets bolig- og hytteprosjekt

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets fritidsboligprosjekt".

   Les mer

 • .

  Boligtvistnemnda videreføres

  Byggmesterforbundet og Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) har sagt opp sin samarbeidsavtale med Boligtvistnemnda. Boligprodusentene viderefører Boligtvistnemnda sammen med Forbrukerrådet.

   Les mer

 • .

  God sammenheng mellom salg og igangsetting av leiligheter

  - 7 % av solgte leiligheter hittil i år er på ferdigstilte leiligheter, 33 % er i prosjekter under produksjon, mens de resterende 60 % er i prosjekter som skal igangsettes i 2017, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Dette viser at det god sammenheng mellom det som selges og igangsettingen av leiligheter, forsetter han.

   Les mer

 • Hytte sommer

  Råd ved kjøp av ny hytte

  Mange vurderer nå kjøp av ny hytte, og sesongen for utbedring av den gamle står for døren. Her gir vi råd om hvilke kontrakter du bør bruke. Det er de samme kontraktene som brukes ved kjøpe av ny bolig som også skal brukes ved kjøp av ny hytte/fritidsbolig. Det er også viktig å stille noen grunnleggende krav til håndverkere som skal utføre arbeid for deg når du selv inngår avtale om utførelse av byggearbeid. På denne måten unngår du å sette bort arbeid til useriøse virksomheter.

   Les mer

Viser fra 67 til 72 av totalt 328 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no