logo

Meny

Søk

 

 • Baard Schumann gjenvalgt som styreleder i Boligprodusentene

  .

  På Boligprodusentenes generalforsamling den 3. mai ble det valg nytt styre. Baard Schumann, Selvaag Bolig ASA, ble gjenvalgt som styreleder. Dag Runar Båtvik, Norgeshus AS, går inn som ny nestleder.


  Les mer
 • Sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen

  Forsiktig økonomisk oppsving på vei

  Et forsiktig oppsving er på vei i norsk økonomi, anslagsvis på 2% i årene som kommer, prognostiserte sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen. Reguleringene vil for øvrig føre til at prisutviklingen i boligmarkedet dessuten vil roe seg.

   Les mer

 • Eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen

  Satser på folk med selvironi

  Når jeg ansetter, legger jeg vekt på verdigrunnlag, selvinnsikt, evner og potensial, fortalte eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen. Folk som ikke tar seg selv så altfor høytidelig er også mye lettere å ha med å gjøre enn andre, poengterte han.

   Les mer

 • Adm. dir. Kristin Skogen Lund på Boligkonferansen

  Være aktive, kom med gode klimaløsninger!

  Vær aktive selv med å komme opp med de gode, klimagode løsninger, oppfordret adm. dir. Kristin Skogen Lund i et foredrag om det grønne skiftet på Boligkonferansen.

   Les mer

 • Meningsutveksling på Boligkonferansen om digitalisering og industrialisering

  Millioner å spare på digitalisering

  Vi har spart millioner av kroner på å ta i bruk digitale verktøy, sa Dag Runar Båtvik i en meningsutveksling på Boligkonferansen om industrialisering og digitalisering. Hvis vi ikke drar lasset sammen, sa Per Jæger i Boligprodusentenes forening, får vi ikke ut gevinstene.

   Les mer

 • Ungdomspolitikerne på Boligkonferansen, fra venstre: Mathilde Tybring Gjedde, Høyre, Ida Lintveit, KrF, Kari Elisabeth Kaski, SV, og Marte Ingul, Ap

  Ungdomspolitikerne samlet rundt eierlinjen

  Muligheten til å eie egen bolig og hytte står klippefast inn i fremtiden skal man tro morgendagens politiske ledere. Men de vil til livs halsløs boligprisvekst og kritikkverdig arealplanlegging. Politikerne må ta grep, sa de fire ungdomspolitikerne i debatten på Boligkonferansen i dag. Det var på virkemidler, først og fremst skatt, de skilte lag.

   Les mer

Viser fra 73 til 78 av totalt 342 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no