logo

Meny

Søk

 

 • Byggenæringens Landsforening ber om innspill til arbeidet med Digitalt Veikart for BAE-næringen

  .

  Verden står midt i en rask og omveltende teknologisk utvikling og digitalisering påvirker alle næringer, også byggenæringen. Digitalisering vil radikalt endre måten vi jobber, samhandler og kommuniserer på. Hensikten med veikartet er å ivareta en hel næring på et overordnet nivå. Det angir hvilke mål som bør settes for næringen og hva som bør gjøres for å nå disse målene.


  Les mer
 • .

  FEIL I BYGGEKOSTNADSINDEKSEN – KORRIGERE KONTRAKTER?

  SSB informerte 14. februar om at det har vært feil i byggekostnadsindeksene for perioden mai 2016 til og med desember 2016. Feilen gjelder lønn, og ikke materialer, og berører derfor bare indeksene som omhandler "i alt".

   Les mer

 • .

  God start på boligbyggingen i 2017

  - Vi har fått en god start på boligbyggingsåret, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Igangsettingen i januar ligger hele 42 % over samme måned i fjor.

   Les mer

 • TEK17

  TEK17 - Boligprodusentenes høringsmerknader

  Boligprodusentene støtter fullt ut departementets mål om forenklingen og reduksjonen i byggekostnader. Høringsforslaget inneholder flere lempinger av krav, men også flere skjerpelser som vil være svært kostnadsdrivende for mange boliger, Boligprodusentene ser derfor ikke at TEK17-forslaget vil bidra stort til den ønskede forenklingen og reduksjonen i byggekostnader.

   Les mer

 • .

  Det ble igangsatt over 31 000 boliger i 2016

  - 2016 ble et meget godt år for salg og igangsetting av nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Våre tall viser at det ble igangsatt 31 278 boliger i 2016, noe som er det høyeste nivået på mange år.

   Les mer

 • .

  Mesterhus er landets største boligbygger

  Mesterhus er tilbake på topp som landets største boligbygger, med 1 270 igangsatte boliger i 2016, viser tall Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

Viser fra 73 til 78 av totalt 328 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no