logo

Meny

Søk

 

 • Presentasjoner fra Boligkonferansen 2016

  .

  Her finner du presentasjonene fra Boligkonferansen 2016.


  Les mer
 • De tre produsentenes representanter sammen med Per Jæger

  Boligkonferansen: Tre konsepter for lavbudsjett gjennomgangsboliger

  Tre boligprodusenter har nå utviklet konsepter for lavbudsjett gjennomgangsboliger. Det er Boligprodusentenes forening som har invitert til konseptutviklingen. Bakgrunnen er det store behovet for boliger når kommunene skal bosette flyktninger. Et sted mellom 6000 og 18000 gjennomgangsboliger trengs. Standardisering står sentralt.

   Les mer

 • Boligkonferansen: Kommunene må følge opp, oppfordret Sanner

  Det hjelper ikke at staten forenkler – kommunene må følge opp. Det gjelder ikke minst forenklingene i planarbeidet, sa kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner på Boligkonferansen i år. Nye forenklingsforslag er også på vei til Stortinget – og mer kommer.

   Les mer

 • Statsråd Jan Tore Sanner og adm.dir. Per Jæger i Boligprodusentenes forening

  Boligkonferansen: Oslo er hovedproblemet i boligbyggingen

  Hovedproblemet er at man ikke får til stor nok boligbygging i Oslo. Det er noe som smitter utover i landet, understreket adm. dir. Per Jæger i Boligprodusentenes Forening ved innledning av årets utgave av Boligkonferansen.

   Les mer

 • Seniorforsker Simen Markussen ved Frischsenteret

  Boligkonferansen: Forslag til å avhjelpe ledigheten

  Kommunene må ta ansvar for å etablere tilpassede jobber for dem som ikke får jobb på andre måter. Likeledes bør ytelsesmottakere på NAV stille sin arbeidskapasitet til disposisjon for å få hjelpe. Dette var forslag som seniorforsker Simen Markussen ved Frischsenteret lanserte på Boligkonferansen for å avhjelpe arbeidsledighet.

   Les mer

 • Teknisk sjef i Boligprodusentenes forening, Lars Myhre

  Boligkonferansen: Ikke bare, bare med vind- og solkraft

  Tyskland er storforbruker av vind- og solkraft, som gir store svingninger over døgnet både i effekt og priser – og over året. I Norge gir vannkraften stabilitet. Teknisk sjef i Boligprodusentenes forening, Lars Myhre, var bekymret for utviklingen dersom vind- og solkraft i større grad skal erstatte vannkraften.

   Les mer

Viser fra 79 til 84 av totalt 298 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no