logo

Meny

Søk

 

 • Boligkonferansen: Kommunene må følge opp, oppfordret Sanner

  Det hjelper ikke at staten forenkler – kommunene må følge opp. Det gjelder ikke minst forenklingene i planarbeidet, sa kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner på Boligkonferansen i år. Nye forenklingsforslag er også på vei til Stortinget – og mer kommer.


  Les mer
 • Statsråd Jan Tore Sanner og adm.dir. Per Jæger i Boligprodusentenes forening

  Boligkonferansen: Oslo er hovedproblemet i boligbyggingen

  Hovedproblemet er at man ikke får til stor nok boligbygging i Oslo. Det er noe som smitter utover i landet, understreket adm. dir. Per Jæger i Boligprodusentenes Forening ved innledning av årets utgave av Boligkonferansen.

   Les mer

 • Seniorforsker Simen Markussen ved Frischsenteret

  Boligkonferansen: Forslag til å avhjelpe ledigheten

  Kommunene må ta ansvar for å etablere tilpassede jobber for dem som ikke får jobb på andre måter. Likeledes bør ytelsesmottakere på NAV stille sin arbeidskapasitet til disposisjon for å få hjelpe. Dette var forslag som seniorforsker Simen Markussen ved Frischsenteret lanserte på Boligkonferansen for å avhjelpe arbeidsledighet.

   Les mer

 • Teknisk sjef i Boligprodusentenes forening, Lars Myhre

  Boligkonferansen: Ikke bare, bare med vind- og solkraft

  Tyskland er storforbruker av vind- og solkraft, som gir store svingninger over døgnet både i effekt og priser – og over året. I Norge gir vannkraften stabilitet. Teknisk sjef i Boligprodusentenes forening, Lars Myhre, var bekymret for utviklingen dersom vind- og solkraft i større grad skal erstatte vannkraften.

   Les mer

 • Kjersti Haugland, Norges Bank

  Boligkonferansen: Venter lavere veksttakt i boligprisene

  Boligprisveksten vil fortsette, men ikke i så stor takt som fram til nå. Det mente ass. Direktør i Norges Bank, Kjersti Haugland (bildet), i sitt foredrag på Boligkonferansen i dag. En fersk undersøkelse i regi av Norges Bank viser for øvrig at bortsett fra i oljerelaterte næringer, er forventningen om vekst i tiden fremover, til stede i alle andre næringer, bl.a. i bygg og anlegg.

   Les mer

 • NHO-direktør Åge Skinstad

  Boligkonferansen: Innlandet må våge nye ting

  I Hedmark og Oppland – Innlandet – er det mye bra, men regiondirektør Åge Skinstad i NHO var engstelig for at man i regionen var i ferd med å slå seg i ro med det. For å komme videre mente han at regionen må våge å gjøre nye ting, se nye muligheter, sette tydelige mål og ta nødvendige grep.

   Les mer

Viser fra 79 til 84 av totalt 296 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no