logo

Meny

Søk

 

 • Lørenpynten - kåret til årets leilighetsprosjekt

  .

  Årets leilighetsprosjekt er "Lørenpynten" i Oslo utviklet av Selvaag Bolig. Kåringen fant sted på Boligkonferansen som ble avholdt 2. mai på UBC i Oslo. 


  Les mer
 • .

  Baard Schumann gjenvalgt som styreleder i Boligprodusentene

  På Boligprodusentenes generalforsamling den 3. mai ble det valg nytt styre. Baard Schumann, Selvaag Bolig ASA, ble gjenvalgt som styreleder. Dag Runar Båtvik, Norgeshus AS, går inn som ny nestleder.

   Les mer

 • Sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen

  Forsiktig økonomisk oppsving på vei

  Et forsiktig oppsving er på vei i norsk økonomi, anslagsvis på 2% i årene som kommer, prognostiserte sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen. Reguleringene vil for øvrig føre til at prisutviklingen i boligmarkedet dessuten vil roe seg.

   Les mer

 • Eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen

  Satser på folk med selvironi

  Når jeg ansetter, legger jeg vekt på verdigrunnlag, selvinnsikt, evner og potensial, fortalte eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen. Folk som ikke tar seg selv så altfor høytidelig er også mye lettere å ha med å gjøre enn andre, poengterte han.

   Les mer

 • Adm. dir. Kristin Skogen Lund på Boligkonferansen

  Være aktive, kom med gode klimaløsninger!

  Vær aktive selv med å komme opp med de gode, klimagode løsninger, oppfordret adm. dir. Kristin Skogen Lund i et foredrag om det grønne skiftet på Boligkonferansen.

   Les mer

 • Meningsutveksling på Boligkonferansen om digitalisering og industrialisering

  Millioner å spare på digitalisering

  Vi har spart millioner av kroner på å ta i bruk digitale verktøy, sa Dag Runar Båtvik i en meningsutveksling på Boligkonferansen om industrialisering og digitalisering. Hvis vi ikke drar lasset sammen, sa Per Jæger i Boligprodusentenes forening, får vi ikke ut gevinstene.

   Les mer

Viser fra 79 til 84 av totalt 349 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no