logo

Meny

Søk

 

 • Ungdomspolitikerne samlet rundt eierlinjen

  Ungdomspolitikerne på Boligkonferansen, fra venstre: Mathilde Tybring Gjedde, Høyre, Ida Lintveit, KrF, Kari Elisabeth Kaski, SV, og Marte Ingul, Ap

  Muligheten til å eie egen bolig og hytte står klippefast inn i fremtiden skal man tro morgendagens politiske ledere. Men de vil til livs halsløs boligprisvekst og kritikkverdig arealplanlegging. Politikerne må ta grep, sa de fire ungdomspolitikerne i debatten på Boligkonferansen i dag. Det var på virkemidler, først og fremst skatt, de skilte lag.


  Les mer
 • Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner

  Digitalisering gir gevinster - hvis alle bidrar

  Digitalisering, digitalisering, digitalisering. Det var budskapet som kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner hadde med seg til Boligkonferansen i dag. For å kunne ta ut gevinstene fra digitaliseringen trengs standardisering og ikke minst at også alle i næringen går over fra papir og mapper til den digitale verden.

   Les mer

 • Adm. dir Per Jæger mente at standardisering og digitalisering ble viktigere og viktigere i tiden fremover.

  Boligpolitikken bør ligge fast, trass i stortingsvalg

  Vi ønsker at boligpolitikken ligger fast, ikke ta den endres vesentlig hvert fjerde år. Mindre endringer er greit nok, dersom det er noe som ikke er vellykket. Dette sa adm. dir i Boligprodusentens forening, Per Jæger, ved innledning til årets utgave av Boligkonferansen. Han ønsket seg også at forenklingstakten som dagens regjering er i gang med, måtte fortsette.

   Les mer

 • Nominerte prosjekter

  Her er de nominerte til årets bolig- og hytteprosjekt

  Dette er de nominerte til prisene som årets bolig- og hytteprosjekt. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 2. mai 2017

   Les mer

 • .

  Snart balanse i boligmarkedet i Norge

  - De siste 12 månedene er det igangsatt i overkant av 33 000 nye boliger. Ser vi på Norge under ett, nærmer vi oss nå en balanse mellom tilbud og etterspørsel etter nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • Fjorårets vinner (2016): Jadarhus AS,

  Siste mulighet til å sende inn kandidater til årets årets bolig- og hytteprosjekt

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets fritidsboligprosjekt".

   Les mer

Viser fra 85 til 90 av totalt 349 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no