logo

Meny

Søk

 

 • Boligkonferansen 19. april 2016 - "Bolig for alle"

  .

  Årets Boligkonferanse 19. april har fått tittelen "Bolig for alle".  De siste årenes boligprisstigning har medført at det blir vanskeligere for mange grupper å komme seg inn på boligmarkedet. Vi setter fokus på viktige tema som hvordan øke tilbudsiden, flyktningeboliger og boligen som melkeku for det grønne skiftet. Påmeldingen er åpnet.


  Les mer
 • .

  Boligprodusentene inviterer til statusmøte vedr implementerering av BIM i bransjen

  Onsdag 20. januar inviterer vi til et statusmøte vedr implementerering av BIM i bransjen. Digitale verktøy i prosjektering og utførelse er blitt daglig kost hos de fleste, men det er fortsatt utfordringer for å ta ut gevinstene disse verktøyene muliggjør.

   Les mer

 • Endringer i plan- og bygningsloven som følge av flyktningestrømmen

  Regjeringen foreslår endringer i plan- og bygningsloven som legger til rette for å møte de ekstraordinære utfordringene Norge nå står overfor.

   Les mer

 • Korrekt forskriftsreferanse med nye energikrav

  Nye energikrav i TEK10 - korrekt forskriftsreferanse

  Nye energikrav i TEK10 gjelder fra 1. januar 2016, med ett års overgangsperiode hvor man ut 2016 kan søke etter gamle krav. I overgangsperioden er det viktig å bruke korrekt forskriftsreferanse.

   Les mer

 • .

  Det går mot god avslutning av boligåret 2015

  - Det går mot en god avslutning av boligåret 2015, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Ved utgangen av november ligger salget 18 % over fjoråret, mens igangsettingen viser en vekst på 21 % sammenlignet med fjoråret.

   Les mer

 • .

  Spørreundersøkelse om garantireglene i bustadsoppføringslova

  I forbindelse med evaluering garantireglene i Bustadsoppføringslova, har TNS Gallup distribuert en spørreundersøkelse til Boligprodusentenes medlemsbedrifter. Dersom du har mottatt en slik undersøkelse på e-post, MÅ denne fylles ut.

   Les mer

Viser fra 91 til 96 av totalt 287 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no