logo

Meny

Søk

 

 • Regjeringen legger tilrette for raskere og billigere boligbygging

  .

  Regjeringens forslag legger opp til enklere og raskere planprosesser, økt forutsigbarhet og færre omkamper i byggesaker. - Dette er gode nyheter for både boligkjøpere og boligprodusenter, sier Per Jæger. Nå gjelder det å få implementert forslagene i kommunene.


  Les mer
 • .

  Pressemelding: Boligsalget når nye høyder

  - Boligsalget når nye høyder, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. De siste 12 månedene er det solgt over 31 000 nye boliger. Salget hittil i år ligger 4 % over samme periode i fjor.

   Les mer

 • Oslo kommune. Kompaktboliger. Policy for kvalitet i små boilger

  Ikke særkrav til små boliger

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har vurdert Oslo kommunes policy for kvalitet i små boliger, og fastslår at kommunen ikke kan stille særskilte kvalitetskrav til små boliger

   Les mer

 • .

  Pressemelding: Boligsalget på stabilt høyt nivå

  - April ble en god måned sammenlignet med fjoråret både når det gjelder salg og igangsetting av nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Noe av dette skyldes dog at vi i år hadde påsken i mars, mens den i fjor var i april, poengterer han.

   Les mer

 • Stortinget

  Nesten nullenerginivå må være kostnadsoptimalt

  Boligprodusentenes Forening har gitt innspill om nesten nullenerginivå som nytt forskriftskrav til Stortingets energi- og miljøkomité. Innspillene ble avgitt i et åpent høringsmøte 12. mai om den nye energimeldingen "Kraft til endring. Energipolitikken mot 2030" (Meld. St. 25 (2015-2016)).
   

   Les mer

 • .

  Nytt styre i Boligprodusentenes Forening

  På Boligprodusentenes generalforsamling den 20. april ble det valg nytt styre.

   Les mer

Viser fra 91 til 96 av totalt 316 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no