logo

Meny

Søk

Meld deg på Boligkonferansen 2018 - 24. - 25. april

Datoen for Boligkonferansen 2018 er satt. Hold av dagene 24. - 25. april.
Boligkonferansen er en årlig arrangement der Boligprodusentenes Forening setter fokus på aktuelle saker innen boligpolitikk, marked og boligtekniske spørsmål. Den er en møteplass for bransjen, politikere og andre som er opptatt av boligmarkedet.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Boligkonferansen 2018 går over 2 dager. Tirsdag 24. april er en åpen konferanse der vi setter rammebetingelser, energi og miljø, finansiering, boligforsyning, markedsmuligheter og boligpolitikk på dagsorden. Dagen avsluttes med en hyggelig middag i trivlig atmosfære.
Onsdag 25. april er kun for medlemmer av Boligprodusentene. Da står foreningens generalforsamling og medlemsmøte på agendaen. Boligkonferansen avholdes på Meet Ullevaal på Ullevaal Stadion, Oslo.

Påmelding

 • Husk å melde deg på Boligkonferansen 2018

  .

  Husk å melde deg på Boligkonferansen. Boligprodusentene inviterer til Boligkonferansen 24. april på Meet Ullevaal. Både Finansminister Siv Jensen og Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland kommer.


  Les mer
 • Vinnere i 2017

  Siste mulighet: Send inn din kandidat til årets bolig-og hytteprosjekt 2018

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets hytteprosjekt". Frist for innspill er fredag 23. mars.

   Les mer

 • .

  Meld deg på Boligkonferansen 2018

  Boligprodusentene inviterer til Boligkonferansen 24. april på Meet Ullevaal. Både Finansminister Siv Jensen og Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland kommer.

   Les mer

 • .

  Boligkonferansen 2018 har åpnet for påmelding

  Boligprodusentene inviterer til Boligkonferansen 24. april på Meet Ullevaal. Finansminister Siv Jensen kommer sammen med mange spennende foredragsholdere.

   Les mer

 • Vinnere i 2017

  Invitasjon: Årets Boligprosjekt 2018

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets hytteprosjekt". Frist for innspill er fredag 16. mars.

   Les mer

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no