logo

Meny

Søk

 • Boligprodusentene lanserer ny boligstatistikk på fylkesnivå

  .

  Boligprodusentenes Forening videreutvikler Boligbarometeret og lanserer i dag en indeksbasert statistikk for salg og igangsetting av nye boliger på fylkesnivå. Denne statistikken vil bli oppdatert på kvartalsbasis.


  Les mer
 • Lørenpynten - Årets leilighetsprosjekt 2017

  Igangsetting av nye boliger ligger 6 % over fjoråret

  - Vi har et høyt nivå både på salg og igangsetting, og vi opplever nå et boligmarked i balanse når vi ser Norge under ett, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • Lørenpynten - Årets leilighetsprosjekt 2017

  Igangsetting av nye boliger ligger 11 % over fjoråret

  Igangsetting av nye boliger hittil i år ligger 11 % over fjoråret, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. - Igangsetting av småhus og leiligheter ligger hhv. 33 % og 17 % over fjoråret, mens eneboligigangsettingen ligger 10 % under, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • .

  Påsken sendte salg og igangsetting av nye boliger ned i april

  Det ble solgt 32 % færre boliger i april i 2017 enn i samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Tallene for igangsetting viser en nedgang på 27% sammenlignet med april 2016. – Grunnen til nedgangen i salg og igangsettingen er at påsken i år var i april, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • .

  Invitasjon til seminar og pressekonferanse: Utsikter i boligmarkedet - økonomisk overblikk

  Boligprodusentenes Forening og NHO inviterer til seminar og pressekonferanse 9. desember kl. 10.00-12.00. I første del presenteres NHOs konjunkturrapport og Boligprodusentenes boligtall. Del to adresserer viktige utfordringer i boligpolitikken.

   Les mer

 • .

  Tegn på bedring i boligsalget i mars 2014

  Tall fra Boligprodusentenes Forening viser tegn på bedring i salg og igangsettingen av nye boliger, men det er fortsatt usikkerhet i markedet.

   Les mer

 • Pressemelding: Usikkerhet i boligmarkedet

  Tall fra Boligprodusentenes Forening viser at igangsettingen av boliger til og med 3. kvartal ligger på samme nivå som samme periode i fjor.  Salget av nye boliger viser imidlertid en nedgang på 2,2 prosent.

   Les mer

 • Boliggapet øker

  - Det ble bygget ca. 29.500 boliger i 2012. Dette er en økning på 3,7 % fra 2011, men vi er fortsatt langt unna boligbehovet på drøye 38 000 boligenheter som må bygges årlig for å holde tritt med befolkningsveksten.
  - Boliggapet øker, kommenterer adm. direktør Per Jæger hos Boligprodusentene. 

   Les mer

 • Boligmarkedsanalyse 3. kvartal 2012

  Boligsalget i årets 9 første måneder var 5,9 % høyere enn for samme periode i fjor, mens den samlede boligigangsettingen i årets 9 første måneder var 4,9% lavere enn etter samme periode i 2011.

   Les mer

 • Boligmarkedsanalyse 1. kvartal 2012

  Starten på 2012 har gitt måneder med forholdsvis stor variasjon både knyttet til salgs og igangsettingen, og tendensen har for begge områder vist en markant økning fra måned til måned.

   Les mer

Viser fra 1 til 10 av totalt 11 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no