logo

Meny

Søk

Boligprodusentene har fått ny distributør av sine bøker

Boligprodusentenes Forening utgir flere bøker og veiledere.  Vi har nå inngått avtale med Læremiddelforlaget om salg og distribusjon av bøkene. Bøkene som kan bestilles er bla.: Veileder- byggesøknader småhus, Lær av andres feil og Veileder i Bustadoppføringslova

Bestill bøkene her

Veileder- byggesøknader småhus 12. utgave (2016)

Boligprodusentenes veileder om byggesøknader for småhus er nå revidert og foreligger i 12. utgave. De viktigste endringene i denne utgaven er:

  • nye regler om søknadsplikt
  • nye regler om ansvarsrett
  • nye regler for sentral godkjenning

Målet med veilederen er å hjelpe de som skal utarbeide og behandle byggesøknader.

Lær av andres feil
Dette er boken som alle proffe i boligbyggebransjen har ventet på; Lær av andres feil. Her gir mangeårig sekretariatsleder i Boligtvistnemnda, siv.ing. Svein E. Gloslie, deg råd om hvordan du skal unngå å rote deg bort i trøbbel i forbindelse med en jobb. Gloslie har gjennom sitt virke sett hva som er gjengangerne, og hva som bør gjøres for å unngå dem. Før han begynte arbeidet for nemnda, arbeidet han i om lag 30 år for byggefirmaer, og var bl.a. teknisk direktør i Block Watne AS frem til 1995. Boken er en typisk ”må ha” for dem som har ambisjoner om å stå fram som en profesjonell. Det er en investering som raskt kan betale seg, og som kan bidra til å gi deg enda bedre rykte.

BOLIG abc for grunnskolen, hefte 1-2
Bolig-abc er et samarbeid mellom Boligprodusentenes Forening, Husbanken, skoler, lærere, bedrifter, forskningsinstitusjoner og Skolelaboratorium i realfag / Universitetet i Bergen. Heftet inneholder alt du trenger som lærer, både kopieringsoriginaler og bakgrunnsstoff. Materiellet er også tilgjengelig på Internett og vil bli fortløpende oppdatert på www.boligabc.no.

Veileder - Private reguleringsforslag for småhusbebyggelse
Veilederen svarer på hva som kreves av private reguleringsforslag for småhusbebyggelse, dvs. eneboliger, rekkehus, kjedehus og mindre lavblokker. Veilederen beskriver veien mot målet – en godkjent reguleringsplan, og gir råd til utbyggeren. Veilederen har også kommunale planleggere som målgruppe.

Bustadoppføringslova
Denne boken gir en grundig og lettfattelig innføring i bustadoppføringslova og standardkontraktene som er utarbeidet til loven. Boken vil derfor være av uvurderlig betydning for alle som deltar i prosessen for å få frem boliger for forbrukeren. Bustadoppføringslova gjelder for avtaler med forbrukeren om oppføring av bolig eller fritidsbolig. Boken gir en nyttig innføring i plikter og rettigheter for alle som skal selge, kjøpe eller ta del i oppføring og salg av boliger. Denne boken er oppdatert i samsvar med endringene i bustadoppføringslova og kontraktene som trådte i kraft 1. juli 2011.

Bruksanvisning for din bolig
 Dette er en samling kortfattede, praktiske råd, slik at eieren kan ta vare på sin nye bolig på best mulig måte. I og med at det dreier seg om en perm, kan eieren også legge inn viktige dokumenter selv. I tillegg er det skjemaer som gjør at man kan holde orden på for eksempel strømforbruk, når og hvordan vedlikehold ble utført og kontaktinfo til viktige leverandører til boligen. Nytt denne gangen er at det også er laget ferdige ark som den enkelte boligprodusent selv kan fylle ut med sin egen informasjon om den konkrete boligen.Nyttigere innflyttingsgave er det vanskelig å tenke seg! Permen «Bruksanvisningen for din bolig» kan bestilles hos Rosenvik AS. Bruk bestillingsskjemaet som du finner her.

 

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no