logo

Meny

Søk

Boligprodusentenes Fagdager

.

Boligprodusentenes Fagdager arrangeres 15. -16. november, og setter boligmarkedet og grønt skifte på dagsorden.

- Det er tradisjon at vi arrangerer en 2-dagers samling for medlemmene i november, sier Per Jæger.  - Vi har i de siste månedene opplevd et nedgang i salget mange steder i landet, og vi ønsker å gi en grundig analyse på hva som nå skjer i boligmarkedet. Nejra Macic fra Prognosesenteret presenterer tallenes tale, så har vi utfordret noen medlemsbedrifter til å gi sine analyser og hvordan man håndterer dette, sier han.

Statssekretær Bjørnar Laabak vil fortelle om Regjeringens boligpolitikk. 

Finansiering er viktig for både boligprodusenter og forbrukere. Vi har invitert den nye Husbankdirektøren til å fortelle om Husbankens planer fremover. Richard Heiberg, konsernsjef Sparebank 1 Østlandet kommer også for å gi oss innsikt i finansiering av boligmarkedet.

Torsdag 16. november vil vi i sin helhet dedikere til det grønne skiftet. Her vil det være mange spennende innlegg om miljøsertifisering og hvordan dokumentere "grønne produkter". Vi viser også praktiske eksempler på grønt skifte hos Boligprodusentenes medlemmer, og tar diskusjonen på gode miljøløsninger for fremtiden.

Fagdagene avholdes på Park Inn Oslo Airport, Henrik Ibsens veg, 2060 Gardermoen

Se foreløpig program

Påmelding

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no