logo

Meny

Søk

 • Meld deg på fagdager for hytteprodusenter

  .

  19. - 20. september avholdes det fagdager for hytteprodusenter på Quality Airport Hotel, Gardermoen. Her settes det en fokus særlig fokus på hytte- og fritidsboligmarkedet.


  Les mer
 • .

  Planlegging av fritidsbebyggelse

  På oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet har Rambøll og Norsk Turistutvikling laget rapport med innspill til revisjonen av veiledning T-1450. Den nye veiledningen skal tydeliggjøre hovedprinsippene som skal legges til grunn for kommunal og regional planlegging av fritidsboliger.

   Les mer

 • Hyttebygging mer enn doblet

  I fjor skaffet 30.000 nordmenn seg hytte. 7000 av hyttene var nybygde, ifølge NRK Sørlandet. Prognosesenteret opplyser at hyttebyggingen er mer enn doblet de siste fem årene. Eiendomsmeglere over hele landet merker stor pågang av hyttekåte nordmenn. Bare på Hovden i Setesdal solgte meglere fem hytter på samme dag denne påsken.

   

   Les mer

 • .

  Sterk utvikling i markedet for fjellhytter

  Prisene for fritidsboliger på fjellet steg med 5,4 prosent det siste året, melder Eiendom Norge. Den typiske fritidsboligen på fjellet i Norge koster nå 1 760 000 kroner.

   Les mer

 • .

  Medlemsmøte for hytteprodusenter 15. mars

  Vi øker fokuset på hyttemarkedet og har etablert Hytteprodusentene som et underutvalg i Boligprodusentenes Forening. Vi inviterer derfor til møte i Hytteprodusentene 15. mars.

   Les mer

 • .

  Forskning om fritidsboliger

  Hva skjer når distrikts-Norge i stadig større grad ‘deltids-befolkes’ av utenbygds folk som har sine ‘andre hjem’ (hytter, landsteder, fritidsboliger etc.) på bygda?

   Les mer

 • .

  Endring i energireglene for laftehytter

  Fra nyttår endres kravene for laftede bygninger slik at omfordeling i disse bygningene kan utføres etter tilsvarende metode som for boligbygninger. Endringen åpner opp for større fleksibilitet med mulighet for individuell tilpasning for laftede bygninger.

   Les mer

 • Presentasjoner fra Fagdager for hytteprodusenter

  Her finner du presentasjonene fra fagdager for Hytteprodusenter 12. - 13. september.

   Les mer

 • Årets hytteprosjekt 2017 - Leve Hytter

  Fagdager for hytteprodusenter - 12. - 13. september

  - Det ble bygget omlag 8 000 hytter i 2016 og dette er et viktig marked for mange av våre medlemsbedrifter, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Vi ønsker derfor å sette et spesielt fokus på muligheter og utfordringer i hyttemarkedet og inviterer til Fagdager for hytteprodusenter 12. - 13. september.

   Les mer

Viser fra 1 til 10 av totalt 19 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no