logo

Meny

Søk

OBOS skal bli best i Norden på digital boligreise

Nordmenn bytter bolig oftere og oftere, og OBOS vil forenkle prosessen for dem. OBOS skal bli best i Norden på den digitale boligreisen. Dette var to av poengene som konsernsjef Daniel Kjølberg Siraj i OBOS trakk fram i sitt foredrag på Boligkonferansen 2018.

Konsernsjef Siraj la fram sentrale elementer i OBOS’ visjoner om digitalisering av byggenæringen: OBOS skal bli best i Norden på den digitale boligreisen. Utgangspunktet er hentet fra selskapets verdigrunnlag og mål. OBOS skal ha fornøyde kunder og medlemmer, være innovativ, jobbe smartere og satse på konkurransekraftig teknologi.

Det skal jobbes med tjenester – ikke kanaler. Nordmenn bytter bolig oftere og oftere, og OBOS vil forenkle prosessen for dem, fremholdt Siraj, som også trakk fram  ERP-prosjektet som, gjelder virksomhetsstyring og som skal styrke OBOS’ verktøykasse for å bidra til «ETT OBOS»

Samhandling

Samhandling krever mer enn ord var et annet poeng i hans foredrag, og da rettet han rimeligvis oppmerksomheten mot Construction City, som er en samhandlingsarena for byggenæringen.

OBOS og AF Gruppen er motorene i Construction City, en ny kunnskapspark på Ulven på minimum 85000 kvadratmeter og med plass til 5000 arbeidsplasser. Hit skal de få med seg de fremste kompetansevirksomhetene innen bygg-, anleggs-, gjenvinning- og eiendomssektoren i landet.

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no