logo

Meny

Søk

 • God start på boligbyggingen i 2016

  .

  - Vi har hatt en god start på boligbyggingsåret, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Igangsettingen i januar ligger 16 % over samme måned i fjor.


  Les mer
 • .

  Det ble igangsatt over 30 000 boliger i 2015

  - 2015 ble et meget godt år for salg og igangsetting av nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Våre tall viser at det ble igangsatt over 30 000 boliger i 2015, noe som er det høyeste nivået på mange år.

   Les mer

 • .

  Det går mot god avslutning av boligåret 2015

  - Det går mot en god avslutning av boligåret 2015, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Ved utgangen av november ligger salget 18 % over fjoråret, mens igangsettingen viser en vekst på 21 % sammenlignet med fjoråret.

   Les mer

 • .

  Nye energikrav fra Regjeringen vil øke boligprisene

  - Regjeringen sender hele klimaregningen til boligkjøperne, sier Per Jæger i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • .

  Kraftig vekst i salget av boliger i Akershus

  - Etter årets første 10 måneder er det en økning i nyboligsalget på 20 % målt mot samme periode i fjor, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Sterkest vekst har vi i Akershus med hele 65 %

   Les mer

 • .

  Boligprodusentene presenterer tiltak for å bosette flyktninger som er innvilget opphold i Norge

  - Strømmen av flyktninger som kommer til Norge medfører at vi må tenke nytt når det gjelder bosetting, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentens Forening.  - Det er nå viktig å legge til rette for løsninger som på en rask og effektiv måte kan få flyktningene over i andre boliger enn asylmottak.

   Les mer

 • .

  Rekordhøyt salg av nye boliger

  - Boligsalget i 3. kvartal er det beste vi har hatt på lang tid. Salget dette kvartalet er det nest beste vi har målt siden målingen startet i 1999, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. - Boligsalget hittil i år ligger 23 % over fjoråret.

   Les mer

 • .

  Boligbyggingen i Norge - den høyeste på mange år

  Tall fra Boligprodusentenes Forening viser at boligbyggingen i Norge ikke har vært så høy på mange år. – Våre tall for juli og august viser at både salget og igangsettingen av nye boliger fortsetter den positive trenden fra juni, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • .

  Igangsettingen av boliger når nye høyder, men mange kommuner henger etter

  Tall fra Boligprodusentenes Forening viser at boligbyggingen i Norge tok seg kraftig opp i juni. - Etter en lang periode med bra salg løsnet det endelig for igangsettingen, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • .

  Oslo klarer ikke å få opp boligbyggingen

  - Ved utgangen av mai viser våre tall at vi har igangsatt overkant av 27 000 nye boliger det siste året, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. -Vi er inne i en positiv trend, men boligbyggingen i Oslo-regionen klarer ikke å henge med.

   Les mer

Viser fra 31 til 40 av totalt 67 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no