logo

Meny

Søk

 • BOLIGKONFERANSEN 2. mai - Se hele programmet

  .

  Det er stor pågang på årets Boligkonferanse og programmet er i trykken. Temaet for årets konferanse er "Fremtidens boligbygging". Digitalisering og industrialisering er på agendaen. I tillegg møter blant annet Jan Tore Sanner, Kristin Skogen Lund og Johan H. Andresen.


  Les mer
 • .

  Boligkonferansen 2. mai fylles opp - meld deg på i dag for å sikre plass.

  Det er stor pågang på årets Boligkonferanse, sier markedssjef Jøns Sjøgren i Boligprodusentene. Det går mot rekorddeltakelse, og man bør melde seg på før påske for å sikre seg overnatting. Temaet "Fremtidens boligbygging" har nok truffet godt, sier han. Digitalisering og industrialisering er på agendaen. I tillegg møter blant annet Jan Tore Sanner, Kristin Skogen Lund og Johan H. Andresen.

   Les mer

 • .

  Meld deg på Boligkonferansen 2. mai 2017

  Fremtidens boligbygging er tema for årets Boligkonferanse. Du møter blant annet Jan Tore Sanner, Kristin Skogen Lund og Johan H. Andresen.

   Les mer

 • Fjorårets vinner (2016): Jadarhus AS,

  Boligprodusentene kårer Årets Boligprosjekt - Send inn din kandidat - Frist 5. april

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets fritidsboligprosjekt". Frist for innspill er 5. april.

   Les mer

 • .

  Programmet er klart for Boligkonferansen 2. mai 2017

  Fremtidens boligbygging er tema for årets Boligkonferanse. Du møter blant annet Jan Tore Sanner, Kristin Skogen Lund og Johan H. Andresen.

   Les mer

 • Sanner kommer til Boligkonferansen 2. mai 2017

  Boligkonferansen arrangeres 2. mai 2017 på UBC i Oslo. Arbeidet med programmet er godt i gang.  Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner kommer og det legges opp til en partilederdebatt om boligpolitikk som et oppspill til valgkampen.

   Les mer

Viser fra 1 til 6 av totalt 22 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no