logo

Meny

Søk

Programmet er klart for Boligkonferansen 2. mai 2017

.

Fremtidens boligbygging er tema for årets Boligkonferanse. Du møter blant annet Jan Tore Sanner, Kristin Skogen Lund og Johan H. Andresen.

Det selges og bygges boliger og fritidsboliger som aldri før. Vi må tilbake til 70-80-tallet for å finne et tilsvarende aktivitetsnivå som vi hadde i 2016. Til tross for dette er det viktigere enn noen gang å tenke langsiktig. Høy boligprisvekst medfører at mange har problemer med å komme seg inn på boligmarkedet. Et stadig mer komplisert regelverk medfører at plan- og byggeprosessen tar lengre tid, og at kostnadene øker. Samtidig ser vi at det kommer nye aktører i markedet som ikke følger Boligprodusentenes krav til regeletterlevelse, kvalitet og seriøsitet.

Se programmet

Meld deg på idag

Fremtidens boligbyggere må også tenke smartere når det gjelder industrialisering og digitalisering. På årets boligkonferanse tar vi opp viktige tema for bolig- og fritidsboligbyggere.

Boligkonferansen avholdes 2. mai, mens det er generalforsamling og fagdag for Boligprodusentenes medlemmer den 3. mai. Fagdagen avsluttes med lunsj kl 13:00.

Sted:
Ullevaal Business Class
Ullevaal Stadion, Sognsveien 77c , 0855 Oslo
- via Thon Hotel Ullevaal Stadion

 

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no