Årets medlem og årets bidragsyter 2024

Publisert

Gratulere så mye til Tinde Hytter AS med prisen for årets medlem, og Kjell Kvarekvål i JM Norge med prisen for årets bidragsyter

Tinde Hytter AS stakk av med prisen "Årets medlem" under festmiddag på Boligkonferansen 14. mai. Her er juryens begrunnelse:

Årets medlem har alltid vært der og over år bidratt til foreningens arbeid. Det er heller ikke første gang virksomheten får oppmerksomhet om sin innsats. Markedsområdet er under press og endring, og tilpasningsevne er et kjennetegn for virksomhetens utvikling av sine produkter. Engasjert ledelse har gitt verdifulle bidrag til foreningens arbeid på hytteområdet. Dette er også en hjørnestensvirksomhet, som er godt etablert i sitt dalføre og som merkevare.

Kjell Kvarekvål i JM Norge vant den gjeve prisen "Årets Bidragsyter". Her er juryens begrunnelse:

Årets bidragsyter er en frontfigur i sin virksomhet, og har dialog og samhandling som personlige kjennetegn. Engasjementet er stort, og interessen ligger i grenselandet mellom boligbyggernes interesser og samfunnets behov. Henvendelser fra foreningen blir alltid møtte med interesse og gode motspørsmål. Han er en ressurs for foreningens arbeid, og har alltid viktige bidrag innenfor boligutviklingen. Kandidaten som vi vil hedre er ikke redd for rampelyset, og står frem når det trengs med innsikt, eksempler og god kommunikasjon.