logo

Meny

Søk

 

 • Inviterte boligprodusentene til samarbeid

  Øyvind Skarholt

  Byggevareprodusentenes forening ønsker samarbeid med boligprodusentene på logistikk, vareinfo og produktutvikling. Dette fastslo Øyvind Skarholt, adm. dir i Byggevareprodusentenes forening. Han la til at også industrielt samarbeid om digitalisering var av interesse.


  Les mer
 • .

  OBOS skal bli best i Norden på digital boligreise

  Nordmenn bytter bolig oftere og oftere, og OBOS vil forenkle prosessen for dem. OBOS skal bli best i Norden på den digitale boligreisen. Dette var to av poengene som konsernsjef Daniel Kjølberg Siraj i OBOS trakk fram i sitt foredrag på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Monica Mæland

  Regjeringen satser på forutsigbarhet og forenkling

  Behovet fremover er bl.a. mer forutsigbarhet, ifølge kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland på Boligkonferansen 2018 i dag. Uforutsigbarhet gir unødvendige kostnader, konstaterte hun.

   Les mer

 • Fjære

  Legger til grunn fortsatt boliglånsforskrift

  Boliglånsforskriften blir neppe fjernet med det første, mente Jeanette Strøm Fjære, DnB Market på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Becke

  Mindre og fallende interesse for Husbanken

  Andelen boliger finansiert av Husbanken har falt radikalt de siste årene. - Ingen tvil om at det er mindre interesse for Husbankens tilbud nå, konstaterte Thomas Becke, fagdirektør analyse og utvikling i Husbanken på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Siv Jensen

  Boliglånsforskriften til vurdering, men …

  Det er ikke boliglånsforskriften som har ansvaret for alt som er feil på boligområdet. Riktig regulering er fornuftig. Jeg vil gå grundig gjennom innspillene og analysene som er kommet i forbindelse med arbeidet med forskriften. Vi har sett en liten nedgang i gjeldsbyrden i befolkningen, og det er bra, konstatere finansminsiter Siv Jensen på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

Viser fra 13 til 18 av totalt 335 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no