logo

Meny

Søk

 

 • Norgeshus prøvekanin for ny BIM-plattform for utveksling av produktdata

  .

  BIM-Verdinettverk arrangerer seminar om digital varelogistikk 12. juni  kl. 14.00 - 19.00.  Norgeshus er pilotcase for å se hvordan man kan løse opp i informasjonsflaskehalsene i sin verdikjede.


  Les mer
 • .

  Forslag til nye kontraktsformularer er på høring

  Lovendringer gjør det nødvendig å endre enkelte byggblanketter. De er nå lagt ut på høring. Stortinget har vedtatt å endre bustadoppføringslova og avhendingslova. Endringene får følger for byggblankettene 3425, 3426 B, 3427, 3428, 3429 A og 3429 B.

   Les mer

 • .

  Skuffende nyboligsalg i april

  - Salget av nye boliger i april endte 1 % under fjoråret, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.  Vi hadde håpet på bedre salgstall i april, siden påsken i år var i mars, mens den i fjor var i april, fortsetter han.

   Les mer

 • Årets boligprosjekter 2018

  Vinnere - Årets Boligprosjekter 2018

  Heimdal Bolig, Norgeshus og Tinde Hytter er kåret til vinnere av prisene for "Årets leilighetsprosjekt", "Årets småhusprosjekt" og "Årets hytteprosjekt"

   Les mer

 • .

  Hamret løs på regulering av bo-områder

  Er målet med en planprosess å nå det øverste nivået av byråkratisk kompleksitet? Skal regulering av boligområder være forbeholdt de største aktørene? Hvor mange ganger skal det samme temaet beskrives? Når skal hovedfokus rettes mot bokvalitet og gode løsninger? Disse spørsmålene reiste Rita Einevoll, avd. leder plan og arkitektur Nordbohus, på Boligkonferansen2018.

   Les mer

 • Pål Molander

  Kake på jobben er intet arbeidsmiljøtiltak

  Forebyggende arbeidsmiljøarbeid bør få langt større oppmerksomhet. De som jobber godt med slikt, betales med økt produksjon og en avkastning på hundrevis av prosent. Kake på jobben er godt, men er ikke et arbeidsmiljøtiltak, sa Pål Molander, direktør ved Statens arbeidsmiljøinstitutt, på Boligkonferansen2018.

   Les mer

Viser fra 19 til 24 av totalt 346 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no