logo

Meny

Søk

 

 • Regjeringen satser på forutsigbarhet og forenkling

  Monica Mæland

  Behovet fremover er bl.a. mer forutsigbarhet, ifølge kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland på Boligkonferansen 2018 i dag. Uforutsigbarhet gir unødvendige kostnader, konstaterte hun.


  Les mer
 • Fjære

  Legger til grunn fortsatt boliglånsforskrift

  Boliglånsforskriften blir neppe fjernet med det første, mente Jeanette Strøm Fjære, DnB Market på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Becke

  Mindre og fallende interesse for Husbanken

  Andelen boliger finansiert av Husbanken har falt radikalt de siste årene. - Ingen tvil om at det er mindre interesse for Husbankens tilbud nå, konstaterte Thomas Becke, fagdirektør analyse og utvikling i Husbanken på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Siv Jensen

  Boliglånsforskriften til vurdering, men …

  Det er ikke boliglånsforskriften som har ansvaret for alt som er feil på boligområdet. Riktig regulering er fornuftig. Jeg vil gå grundig gjennom innspillene og analysene som er kommet i forbindelse med arbeidet med forskriften. Vi har sett en liten nedgang i gjeldsbyrden i befolkningen, og det er bra, konstatere finansminsiter Siv Jensen på Boligkonferansen 2018.

   Les mer

 • Per Jæger

  Grådige kommuner bidrar til å øke boligprisene

  Grådige kommuner øker boligprisene, her har vi en skjult skatt på fremtidige boligkjøpere, poengterte adm. dir. i Boligprodusentenes forening, Per Jæger, på Boligkonferansen 2018. Boligkjøpere betaler for en lag rekke forhold knyttet til behandling av planer mm. Jæger håpet for øvrig at boliglånsforskriften ble fjernet.

   Les mer

 • .

  Salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal

  - Både salg og igangsetting av nye boliger går ned i 1. kvartal, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Salget ligger 17 % under fjoråret, mens igangsettingen er 26 % lavere enn 1. kvartal i fjor.

   Les mer

Viser fra 19 til 24 av totalt 339 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no