logo

Meny

Søk

 

 • Forsiktig økonomisk oppsving på vei

   Sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen

  Et forsiktig oppsving er på vei i norsk økonomi, anslagsvis på 2% i årene som kommer, prognostiserte sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen. Reguleringene vil for øvrig føre til at prisutviklingen i boligmarkedet dessuten vil roe seg.


  Les mer
 • Eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen

  Satser på folk med selvironi

  Når jeg ansetter, legger jeg vekt på verdigrunnlag, selvinnsikt, evner og potensial, fortalte eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen. Folk som ikke tar seg selv så altfor høytidelig er også mye lettere å ha med å gjøre enn andre, poengterte han.

   Les mer

 • Adm. dir. Kristin Skogen Lund på Boligkonferansen

  Være aktive, kom med gode klimaløsninger!

  Vær aktive selv med å komme opp med de gode, klimagode løsninger, oppfordret adm. dir. Kristin Skogen Lund i et foredrag om det grønne skiftet på Boligkonferansen.

   Les mer

 • Meningsutveksling på Boligkonferansen om digitalisering og industrialisering

  Millioner å spare på digitalisering

  Vi har spart millioner av kroner på å ta i bruk digitale verktøy, sa Dag Runar Båtvik i en meningsutveksling på Boligkonferansen om industrialisering og digitalisering. Hvis vi ikke drar lasset sammen, sa Per Jæger i Boligprodusentenes forening, får vi ikke ut gevinstene.

   Les mer

 • Ungdomspolitikerne på Boligkonferansen, fra venstre: Mathilde Tybring Gjedde, Høyre, Ida Lintveit, KrF, Kari Elisabeth Kaski, SV, og Marte Ingul, Ap

  Ungdomspolitikerne samlet rundt eierlinjen

  Muligheten til å eie egen bolig og hytte står klippefast inn i fremtiden skal man tro morgendagens politiske ledere. Men de vil til livs halsløs boligprisvekst og kritikkverdig arealplanlegging. Politikerne må ta grep, sa de fire ungdomspolitikerne i debatten på Boligkonferansen i dag. Det var på virkemidler, først og fremst skatt, de skilte lag.

   Les mer

 • Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner

  Digitalisering gir gevinster - hvis alle bidrar

  Digitalisering, digitalisering, digitalisering. Det var budskapet som kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner hadde med seg til Boligkonferansen i dag. For å kunne ta ut gevinstene fra digitaliseringen trengs standardisering og ikke minst at også alle i næringen går over fra papir og mapper til den digitale verden.

   Les mer

Viser fra 43 til 48 av totalt 311 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no