logo

Meny

Søk

 

 • Prisen for årets småhusprosjekt gikk til Norgeshus med "Moment".

  .

  Årets eneboligprosjekt er en enebolig bygd som egenregiprosjekt i Os (Hordaland) av Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS. Boligen er basert på Norgeshus sin husmodell "Moment". Arkitekt er John Birger Grytdal.


  Les mer
 • .

  Lørenpynten - kåret til årets leilighetsprosjekt

  Årets leilighetsprosjekt er "Lørenpynten" i Oslo utviklet av Selvaag Bolig. Kåringen fant sted på Boligkonferansen som ble avholdt 2. mai på UBC i Oslo. 

   Les mer

 • .

  Baard Schumann gjenvalgt som styreleder i Boligprodusentene

  På Boligprodusentenes generalforsamling den 3. mai ble det valg nytt styre. Baard Schumann, Selvaag Bolig ASA, ble gjenvalgt som styreleder. Dag Runar Båtvik, Norgeshus AS, går inn som ny nestleder.

   Les mer

 • Sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen

  Forsiktig økonomisk oppsving på vei

  Et forsiktig oppsving er på vei i norsk økonomi, anslagsvis på 2% i årene som kommer, prognostiserte sjeføkonom Kjersti Haugland i DnB på Boligkonferansen. Reguleringene vil for øvrig føre til at prisutviklingen i boligmarkedet dessuten vil roe seg.

   Les mer

 • Eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen

  Satser på folk med selvironi

  Når jeg ansetter, legger jeg vekt på verdigrunnlag, selvinnsikt, evner og potensial, fortalte eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen, på Boligkonferansen. Folk som ikke tar seg selv så altfor høytidelig er også mye lettere å ha med å gjøre enn andre, poengterte han.

   Les mer

 • Adm. dir. Kristin Skogen Lund på Boligkonferansen

  Være aktive, kom med gode klimaløsninger!

  Vær aktive selv med å komme opp med de gode, klimagode løsninger, oppfordret adm. dir. Kristin Skogen Lund i et foredrag om det grønne skiftet på Boligkonferansen.

   Les mer

Viser fra 49 til 54 av totalt 320 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no