logo

Meny

Søk

 

 • Boligpolitikken bør ligge fast, trass i stortingsvalg

  Adm. dir Per Jæger mente at standardisering og digitalisering ble viktigere og viktigere i tiden fremover.

  Vi ønsker at boligpolitikken ligger fast, ikke ta den endres vesentlig hvert fjerde år. Mindre endringer er greit nok, dersom det er noe som ikke er vellykket. Dette sa adm. dir i Boligprodusentens forening, Per Jæger, ved innledning til årets utgave av Boligkonferansen. Han ønsket seg også at forenklingstakten som dagens regjering er i gang med, måtte fortsette.


  Les mer
 • Nominerte prosjekter

  Her er de nominerte til årets bolig- og hytteprosjekt

  Dette er de nominerte til prisene som årets bolig- og hytteprosjekt. Vinnerne kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 2. mai 2017

   Les mer

 • .

  Snart balanse i boligmarkedet i Norge

  - De siste 12 månedene er det igangsatt i overkant av 33 000 nye boliger. Ser vi på Norge under ett, nærmer vi oss nå en balanse mellom tilbud og etterspørsel etter nye boliger, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

   Les mer

 • Fjorårets vinner (2016): Jadarhus AS,

  Siste mulighet til å sende inn kandidater til årets årets bolig- og hytteprosjekt

  Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera inviterer landets boligprodusenter om å sende inn kandidater til "Årets Boligprosjekt". Det deles ut priser for "Årets småhusprosjekt", "Årets leilighetsprosjekt" og "Årets fritidsboligprosjekt".

   Les mer

 • .

  Boligtvistnemnda videreføres

  Byggmesterforbundet og Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) har sagt opp sin samarbeidsavtale med Boligtvistnemnda. Boligprodusentene viderefører Boligtvistnemnda sammen med Forbrukerrådet.

   Les mer

 • .

  God sammenheng mellom salg og igangsetting av leiligheter

  - 7 % av solgte leiligheter hittil i år er på ferdigstilte leiligheter, 33 % er i prosjekter under produksjon, mens de resterende 60 % er i prosjekter som skal igangsettes i 2017, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. Dette viser at det god sammenheng mellom det som selges og igangsettingen av leiligheter, forsetter han.

   Les mer

Viser fra 49 til 54 av totalt 311 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no