logo

Meny

Søk

 

 • Igangsettingen av nye boliger faller

  .

  - Igangsettingen av nye boliger i 3. kvartal var 7 % lavere enn samme kvartal i fjor, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.  Hittil i år ligger igangsettingen 12 % bak fjoråret.  - Dette er som forventet, da salget over lengre tid har hatt en nedadgående tendens fortsetter han.


  Les mer
 • .

  Departmentet klargjør om frister ved brukstillatelse

  Forståelse av 3-ukers fristen for midlertidig brukstillatelse, har skapt noen problemer fordi fordeling mellom ferdigstilling av arbeider (de 2 første ukene) og kommunens rom for tilsyn (den 3. uken) ikke har vært tydelig i regelverket. Etter endringer i byggesaksforskriften er nå regelverket bragt i tråd med blanketten for søknad om midlertidg brukstillatelse. Vi takker Kommunal- og moderniseringsdepartementet for denne nødvendige klargjøringen!

   Les mer

 • .

  Meld deg på fagdager for boligprodusenter 7. - 8. november

  Boligprodusentene arrangerer fagdager for medlemsbedrifter 7. - 8. november på Qulity Airport Hotel på Gardermoen. Se det foreløpige programmet og meld deg på allerede i dag. Dette er en unik mulighet til å oppdatere seg på viktige tema og treffe kollegaer på en nyttig bransjemøteplass. 

   Les mer

 • .

  Styret i Boligprodusentenes støtter nye regler om innleie

  Styret i Boligprodusentene Forening roser arbeidet Stortinget har gjort med de nye reglene for innleie av arbeidskraft. - Vi tror dette vil medføre et mer seriøst arbeidsliv, sier styreleder Dag Runar Båtvik.

   Les mer

 • .

  Boligsalget ligger fortsatt bak fjoråret

  - Salget av nye boliger i august ligger 9 % under samme måned i fjor, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.  

   Les mer

 • .

  Det er behov for 31 500 nye boliger hvert år de neste fem årene

  SSB la i juni fram nye tall for befolkningsveksten fremover. Boligprodusentenes Forening har derfor fått beregnet det demografiske boligbehovet fremover basert på SSBs befolkningsfremskrivning.

   Les mer

Viser fra 7 til 12 av totalt 350 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no