logo

Meny

Søk

 

 • Siste mulighet for å melde seg på Fagdagene

  .

  Det fylles opp på årets Fagdager for medlemmer av Boligprodusentene. Meld deg på idag. Fagdagene arrangeres 27. - 28. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen og er en unik mulighet for å oppdatere seg på bolig- og hyttemarkedet, lover og regler samt andre bransjespørsmål. Det er også en fin anledning å bli kjent med andre i bransjen. 


  Les mer
 • .

  Boligprodusentenes ga innspill til Statsbudsjettet i Finanskomiteen

  Boligprodusentene var i dag i Finanskomiteen i Stortingent og ga innspill til Statsbudsjettet 2017. Befolkningsvekst krever boligpolitikk som prioriterer boligbygging. Til tross for gode salgs- og igangsettingstall den siste tiden, er vi fortsatt langt unna boligbehovet på drøye 37 000 boligenheter som må bygges årlig for å holde tritt med befolkningsveksten.

   Les mer

 • .

  Meld deg på Boligprodusentenes Fagdager 27. - 28. oktober

  Tradisjonen tro arrangerer vi Fagdager for medlemsbedriftene på høsten. Arrangementet går denne gang av stabelen 27. - 28. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen. Fagdagene er en unik mulighet for å oppdatere seg på bolig- og hyttemarkedet, lover og regler samt andre bransjespørsmål. Det er også en fin anledning å bli kjent med andre i bransjen. 

   Les mer

 • .

  Pressemelding: Stabilt høyt boligsalg

  De siste 12 månedene er det solgt 33 444 nye boliger i Norge. - Dette er det høyeste salgsnivået siden 80-tallet, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening. 

   Les mer

 • .

  Meld deg på kurs

  Boligprodusentenes Forening arrangerer nyttige kurs innenfor viktige områder. I høst gjennomfører vi bla. kurs innenfor Bustadoppføringslova med utfylling av kontrakter. Vi har også kurs om teknisk forskrift, byggevarer, FDV-dokumentasjon, saksbehandlingsforskriften og byggherreforskriften.

   Les mer

 • .

  Høringsmerknad om forslag til standard for utførelse av trekonstruksjoner prNS 3516

  Vedlagt finner du foreningens høringsmerknad til forslag til ny standard for utførelse av trekonstruksjoner.

   Les mer

Viser fra 61 til 66 av totalt 296 artikler

Boligprodusentene

Middelthunsgt. 27, 0368 Oslo | Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo
Tlf 23 08 75 00 | post@boligprodusentene.no